Brosjyrer og prislister

Brosjyrer og prislister - www.citroen.no

Les mer

Citroën viser frem sin helt nye SUV C5 Aircross

Den nye bilen kombinerer tradisjonelle SUV-egenskaper med mer brukervennlighet og personlighet. Den vil også være Citroëns første ladbare hybrid.

Les mer

Citroën viser frem sin ladbare fremtid med CXPERIENCE CONCEPT

Den nye konseptbilen viser frem Citroëns ”Be different, feel good”-filosofi i storbilklassen, og er en forsmak på hva man kan vente seg i årene som kommer.

Les mer

Nye C3 – FORFRISKENDE OG OPTIMISTISK

Siden lanseringen i 2002 har Citroën C3 solgt 3,5 millioner eksemplarer, og nå lanserer Citroën en ny modell. Den nye modellen byr på et distinkt design som kan tilpasses den enkeltes ønsker, god innvendig plass og moderne teknologi – inkludert nyheten Citroën ConnectedCam. Dette er en innebygget HD-kamera som lar deg dele bilder og video direkte fra bilen.

Les mer

DS E-TENSE : UNIK, ELEKTRISK OG MED STORE YTELSER – FREMTIDENS DS !

Et år etter lanseringen av DS og bare noen uker etter å ha gjennomført fornyelsen av alle de europeiske modellene, slår DS igjen på stortrommen med en unik bilmodell, DS E-TENSE! Bilen kombinerer luksus, high-tech og høye ytelser, og er helt egenartet takket være den utvendige designen så vel som følelsen den skaper under kjøring. DS E-TENSE er en teknologisk og stilistisk visjon for merket DS, og med sin avant-gardisme viser den retningen for fremtiden, deriblant med en elektrisk drivlinje med høye ytelser.

Les mer

Citroën C4 Cactus Rip Curl: nyt friluftslivet 100%

Under bilutstillingen i Genève viser Citroën friske takter med spesialutgaven C4 Cactus Rip Curl. Utgaven er utviklet i samarbeid med Rip Curl, en sterk merkevare innen surfing som har fokus på design og teknologi, akkurat som Citroën. Resultatet er en frihetssøkende og morsom crossover. Og med Grip Control er den enda bedre tilpasset for utendørsaktiviteter.

Les mer

CITROËN SPACETOURER: "UNLIMITED LIFE"

Citroën lanserer den helt nye Citroën SpaceTourer. Bilmodellen kommer i flere lengder og med ulike innstillinger i kupeen, og tilbyr med det løsninger for dagens mange forskjellige aktiviteter og familiekonstellasjoner, samt behovene til fagfolk.

Les mer

Ny DS 3 OG DS 3 Cabrio – nå med enda mer sjarm og enda mer trendy

Siden den første DS 3 ble lansert i mars 2010,er den solgt i over 390 000 eksemplarer. DS 3 og DS 3 Cabrio byr på både kjøreglede og komfort. De har en lett gjenkjennelig design med en karakteristisk profil, hvor B-stolpen er formet som en haifinne under taket som ser ut til å sveve. Designen, de dynamiske kjøreegenskapene, raffinerte detaljerog de mange mulighetene for utstyr og for å personliggjøre bilen, har gjort DS 3 og DS 3 Cabrio til en suksess.

Les mer

CITROËN E-MEHARI : EN FRI SJEL

E-MEHARI har forbindelse til Citroëns historie samtidig som den er fremtidsrettet. Denne fullelektriske kabrioleten med 4 seter, som har flere referanser til den ikoniske Méhari fra 1968, har en moderne og morsom stil som uttrykker Citroëns kjerneverdier; «Optimistic, Human and Smart». Gjennom samarbeidet med Bolloré-konsernet, stadfester Citroën sin ambisjon om å tilby freshe og optimistiske biler som skiller seg ut fra mengden.

Les mer

Citroën Spacetourer

PSA Peugeot Citroën og Toyota Motor Europe (TME) avslører i dag den nye Citroën SPACETOURER, Peugeot TRAVELLER og Toyota PROACE. Bilmodellene vil komme både som MPV-versjoner og som shuttle-busser. Med de nye modellene stadfestes fortsettelsen av samarbeidsavtalen som ble inngått mellom PSA og TME i 2012.

Les mer
scroll up